Olivier Winants - Integratieve Psychotherapeut - Flux Aeterna - Contact
21800
page-template,page-template-contact-page,page-template-contact-page-php,page,page-id-21800,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-3.5.2,,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
Mijn Tarieven

Ik bied twee trajecten aan:

 

  • Mijn regulier traject dat bestaat uit een pakket van 5 of 10 sessies tegen de prijs van 90 euro/sessie voor individuen en 120 euro/sessie voor koppels of relaties. Mijn sessies duren één uur. Ik doe geen eenmalige sessies. Het diepere helingswerk heeft tijd, consistentie en toewijding nodig. Intake is gratis en bedoeld als wederzijdse afstemming.

 

  • Als je een coach, therapeut of psycholoog bent die het zelfonderzoek wil verdiepen en je niet bepaald nood hebt aan een langer traject, dan bied ik verdiepingssessies aan van 1.15 hrs voor de prijs van 150 euro per sessie.

 

Ik houd geen fysieke praktijk meer aan wegens cliënten uit verschillende landen. Mijn sessies vinden uitsluitend online plaats.

 


 

Verder ben ik in te huren voor op-maat-gemaakte groepsworkshops en ben ik vaste trainer op Domein de Schans voor de driedaagse training Verbindende Communicatie.

 

https://www.kasteeldeschans.com/verbindende-communicatie/verbindende-communicatie-3-daagse

Beroepsvereniging

Ik ben in het bezit van het diploma integratieve psychotherapie van de Educatieve Academie in Antwerpen (België) en het ECP (European Certificate for Psychotherapy)  certificaat.

Ik ben bij het RBCZ ingeschreven. Ik ben aan het tuchtrecht van deze koepelvereniging onderhevig (https://www.tcz.nu/index.html).

Administratieve informatie

KVK nr: 76781194, vrijgesteld van BTW voor therapeutische sessies. Groepsworkshops zijn wel onderhevig aan BTW.